Profil

ACJ Maskiner er en virksomhed startet af tre kreative hoveder som tilbage i 2003 fik en idé om at konstruere hydrauliske bjergningsspil til optrækning af fastkørte landbrugskøretøjer.

De første modeller blev bygget på let brugte 12 tons millitære wirespil, men da lageret var tom og efterspørgslen var stigende på en løsning som var stærkere og også godkendt til anvendelsen, så udviklede vi et nyt koncept med forskellige muligheder indenfor bjergning og hjælpetræk som i dag er solgt i det meste af nord europa i stort styk antal. Herudover har vi konstrueret kraftige majsdozerblade til opskubning af majs, op til fire meter i arbejdsbredde.

Også aflæsservogne er blevet konstrueret, dog i mindre styk antal. Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores ”overlæsse produkt” i takt med at lastbiler bliver indsat til transport af forskellige afgrøder. Aflæsservogne er solgt som kombinerede løsninger så de kan anvendes efter selvkørende snittere eller som frakørsels enhed efter traktorer.

Salg af brugte maskiner til specielt grovfoder er blevet en stor del af vores hverdag. Vi importerer og eksporterer selvkørende snittere og skårlæggere samt pressere og meget andet udstyr til og fra forskellige destinationer Europa og norden.

ACJ maskiner har gennem tiden lavet mange andre special løsninger til landbrug og maskinstationer og vil altid være behjælpelig med en løsning der passer til dit behov samt være en seriøs og loyal samarbejdspartner når det gælder udvikling, konstruktion og salg af maskiner.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jesper Westergaard Lange
ACJ Maskiner Aps
tlf. +45 20742710

ACJ Maskiner ApS

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetACJ Maskiner ApS, Branderupvej 1, 6240 Løgumkloster, DK
Telefon: +45 20742710
info@acj-maskiner.dk
CVR/VAT: DK-32145574